Képgaléria


Videó galéria

"Közkívánatra" a jövőben igyekszem videókat is megosztani Veletek! Ezen a videón egy csúszkamasszázsos programból láthattok részleteket...

Néhány adat
» 29 éves vagyok, 168 cm, 58 kg
» mell/derék/csípő: 85/75/95 cm
» nincs rajtam tetoválás, sem piercing, sem smink, sem hajfesték
» a puncim és az egész intim területem mindig teljesen csupasz (borosta sincs)
» biztos módszerrel védekezek, sosem menstruálok
» nem dohányzom, soha nem iszok alkoholt
» hobby: masszázs, utazás, kirándulás, naturizmus, erotika :-) és novellaírás

Masszázs tudományom

Több éves tapasztalattal rendelkezem az erotikus és nem erotikus masszázsok terén. Mindig érdekelt az emberi szervezet felépítése és működése. 2006-ban tanultam meg az első masszázs fogásokat, aztán a gyakorlatban csiszoltam tudásom. Később, még nagyobb hozzáértésre vágyva fontosnak éreztem kifejezetten szakirányú tanfolyamok elvégzését. A hatékonyság növelése és a profizmus elérése vezérlet.

» Pedikűr bizonyítvány, 2013
» Talp reflexológia bizonyítvány, 2012
» Gyógymasszőr bizonyítvány, 2010
» Távolkeleti masszázs (japán, tantra) tanfolyam, 2010
» Svédmasszőr oklevél, 2010
» Szociális Munkás diploma, 2009

Masszázstechnikám alapja a svéd és a japán yumeiho masszázs speciális kombinációja, egyéni fogásokkal vegyítve. Egyéni technikám hatékonyságáról számtalan visszajelzést kaptam már kedves vendégeimtől, akik izületi fájdalmaik csökkenését, megszünését figyelték meg, szabad mozgásukban és általános életminőségükben alapvető javulást tapasztaltak. Nagyon hiszek a tantrikus masszázs-technikák hatékonységéban a férfi és a női szexuális problémák kezelésében (férfi potenciazavar vagy korai magömlés orvoslása lingam-masszázs segítségével, női frigiditás kezelése yoni-masszázs segítségével), és ezzel kapcsolatban is számtalan pozitív visszajelzés érkezett már hozzám.

Ezek a jelzések nagyon értékesek, hiszen számomra igazi szakmai kihívást jelent, hogy az embereket ellazulni, feltöltődni, lehetőleg fájdalmaktól mentesen egy magasabb elégedettségi szinten élni segítsem.

erotikus masszázs dekoráció erotikus masszázs dekoráció erotikus masszázs dekoráció erotikus masszázs dekoráció erotikus masszázs dekoráció erotikus masszázs dekoráció