Helyszínek és időpontok

Hétfőn, pénteken, szombaton

1143 Budapest, Tábornok utca, pár lépésre a Puskas Ferenc Stadion M2 metróállomástól.
A pontos címet az időpont megbeszélésekor egyeztetjük.

Egy kedves, hangulatos privát lakásban várlak, csöndes mellékutcában.
Bent kimondottan az erotikus masszázshoz megfelelő hangulatot és környezetet alakítottam ki, nagy méretű tükrökkel, mécsesekkel, hangulatlámpákkal, félhomállyal és ellazító zenével, a fürdőszobában hidromasszázs káddal.

A parkolás könnyű de fizetős a környéken, hétköznap 8-18 óra között.

Kedden, szerdán, csütörtökön

Pest megyében, Budapest határától 10 km-re délkeletre lévő kistelepülésen tudlak fogadni, egy küldönleges dizájnú helyszínen, melyet kocsival az M5-ös vagy az 5-ös úton tudsz megközelíteni, vagy vonattal vagy busszal is el tudsz jutni ide.
A masszázsszobában jakuzzi, infraszauna és elektromos kandalló is rendelkezésünkre áll, valamint egy kis konyha is, ha éppen teázni lenne kedvünk :-)
A pontos címet az időpont megbeszélésekor egyeztetjük.

A parkolás természetesen ingyenes, és a ház előtt lehetséges.

Időpontegyeztetés

Időpontot legegyszerűbben a lenti Bejelentkezési űrlapon tudunk egyeztetni, de lehet emailben vagy sms-ben is, a számodra lehetséges leghosszabb előzetes bejelentkezéssel (akár hetekre vagy hónapokra előre!).

Telefonon csak kivételes esetben vagyok elérhető, így a telefonos időpontegyeztetést nem javaslom.

Bejelentkezés...

Kérlek, töltsd ki és küldd el az űrlapot, és én hamarosan e-mailben visszaigazolást küldök, vagy alternatív időpontokat javaslok. (Minden általad küldött információt bizalmasan kezelek!)

Kérlek, vedd figyelembe, hogy számomra zavaró, ha testsúlyod kb. 110 kg fölötti, vagy ha tested nagy részét tetoválás borítja. Köszönöm a megértésed.

Masszázs: Időtartam:
Milyen erotikus levezetést kérnél?
Kiegészítő lehetőségek:
Dátum, időpont:
Ha házhoz hívsz, címed, tel. számod:
Üzeneted, kérdéseid:
Hogyan szólíthatlak:
Pontos e-mail címed:
erotikus masszázs dekoráció erotikus masszázs dekoráció erotikus masszázs dekoráció erotikus masszázs dekoráció erotikus masszázs dekoráció erotikus masszázs dekoráció