Érzéki masszázsok

Szeretet masszázs

gyengéd, nyugtató, lelékmelengető érzéki teljestest masszázs, sok gyengéd érintéssel, simogatással, cirógatással, melyben a sokféle úton felszínre törő szeretet újjáépíti a megfáradt lelket... »

A szeretetmasszázs igazából egy fantázianév, ami sokkal több simogatást, gyöngéd kényeztető érintést tartalmaz, mint egy átlagos erotikus masszázs. Ez azok számára igazán élvezetes és építő, akikben nagyon nagy igény van ennek befogadására - szerencsére a legtöbb ember esetében - de vagy nem kapnak belőle annyit amennyire szükségük lenne, vagy kapnak, de egyszerűen ebből soha sem lehet eleget kapni

A szeretetmasszázs a legjobb módszer az ellazulásra és feltöltődésre. Az egyik azonnali érzékelhető hatása a lelket átjáró nyugalom. A szeretetmasszázs elősegíti az endorfin termelődését a szervezetben, amely a jó közérzet mélyebb megélését teszi lehetővé. Ezzel szemben a stresszhormonok (adrenalin, kortizol, norepinefrin) szintjét csökkenti. Ahogy a tested - ideértve az idegrendszert is - egyre mélyebb relaxációs állapotba jut, egyre fokozottabban képes regenerálódni, újra feltöltődni, feldolgozva a korábbi negatív behatásokat, és felkészülve a következő időszak negatív hatásainak kivédésére.

Stresszes és szeretethiányos életünkben testünknek és lélkünknek egyre nagyobb igénye van arra, hogy egyszerre jussanak megpihenéshez, feltöltődéshez, a felénk irányuló pozitív érzelmek és az őszinte elfogadás keretében. A szeretetmasszázs tehát gyógyír az élet súlya alatt megfáradt testnek és léleknek, és hatékony segítség érzelmi egyensúlyvesztés, nyomasztóan rossz általános közérzet, depresszió és motivációvesztés esetén.

Mint minden erotikus masszázsom, a szeretetmasszázs is magába foglal egy (vagy több) szakszerű lingam / jóni masszázst.

szeretetmasszázs szeretetmasszázs szeretetmasszázs szeretetmasszázs szeretetmasszázs szeretetmasszázs szeretetmasszázs szeretetmasszázs szeretetmasszázs szeretetmasszázs

Tantra masszázs

egy izgalmas teljestest masszázs az indiai eredetű Tantra több ezer éves hagyományai alapján, vegyítve japán (yumeiho) és egyéni masszázs elemekkel... »

A szanszkrit tantra szó jelentése elősegíti a tantra jóga lényegének megértését: tan = lenni; tra = kitágítani, ezt a teremtés "kiterjedéseként" és az eredethez való visszatéréseként értelmezhetjük. A tantra eredete a Kr.u. második századra tehető, a tan teljes formájában azonban legkorábban csak a Kr. u. 7./8. századtól létezik.

A tantra tanai szerint a test a lélek temploma, a tantra masszázs tehát a lélek simogatása a testen keresztül. A masszázs a testtudatosságról, az erogén zónák megtapasztalásáról szól. A masszázs egésze azon az alapelven nyugszik, hogy a test, a szellem és a lélek egy egységet alkotnak. A céljuk az, hogy felépitsék spiritualitás, érzékiség és szexualitás közötti hidat. A tantrában a spiritualitás és a szexualitás összetartoznak. A tantra masszázst az különbözteti meg a többi alternativ masszázstól, hogy tudatosan bevonja a genitáliákat, a nőknél a jónit, férfiaknál pedig a lingamot. Igy az ember egészével foglalkozik, ami lehetővé teszi a szexuális gyógyitás testi szintre való kiterjesztését.

A tantra alapú nézetek szerint testünk hét energiaponttal, azaz csakrával rendelkezik, melyeket különböző negatív életfolyamatok blokkolni képesek, az energiaáramlás elé akadályt helyezve. A tantrikus masszázs során nyugalom és megkönnyebbülés érzete járja át testünket. A masszirozás közben a szex-csakrával dolgozunk, ennek energiáját a sziv-csakrához vezetjük, ami ott aztán szeretetté változik.

A tantrikus masszázs azoknak is ajánlott, akik hasznosítani szeretnék (túlzott mértékű) szexuális energiájuk egy részét, és ennek segítségével, a masszázs sajátos egyéb hatásaival, valamint meditációval karöltve saját belső harmóniájuk, magasabb szintű önismeretük elérését célozzák, aminek előnyei közé tartozik például mélyebb kapcsolat kiépítésének a képessége mindenféle emberi viszonylatban. A tantra masszázs végső soron két irányból hat a bennünket érő negatív folyamatokra: megtanít minket tudati szinten a harmónia és a belső nyugalom irányába fordulni, és energiáinkat ezek felé irányítani, másrészt fiziológiai síkon lehetővé is teszi, hogy ezek a belső energiák szabadon áramolhassanak a megfelelő irányba.

A tantra gondolatrendszere kizárólag egész testet értelmez, amelybe természetesen, sőt inkább kiemelten beletartozik az érzékeny területek masszírozása is, férfiak esetén a lingam-masszázs, nők esetén a jóni masszázs.


» Lingam-masszázs

A tantrában a pénisz megfelelője a "lingam", melyet szanszkrit nyelvről úgy fordíthatunk: fényvessző vagy fényoszlop. Jelentésébe beletartozik a férfi nemi szerv összes része: gát, prosztata, herék, hímvessző és makk. A lingam masszázs a férfi genitáliák különböző fogásokkal, szorításokkal és simogatásokkal való masszírozását foglalja magában, ami különleges örömérzethez képes eljuttatni a férfit. A lingam-masszázs a tantra által nagyra becsült és tisztelt technika, melynek révén a férfit átjárja a kreatív energia és az örömérzet. Fontos hangsúlyozni, hogy a masszázs során nem az orgazmus elérése a cél, az csupán kellemes mellékhatás. A lingam-masszázs lényege a herék, a gát, a prosztata és a hímvessző különleges masszírozása, amiben a férfi ellazul és örömét leli.

lingam massage Budapest

A tantrikus lingam-masszázs egy, a spiritualitás keretein belül is értemezhető, fizikailag és érzelmileg gyógyító masszázs. Egy szakszerű lingam-masszázs során a férfi hatszor jut el az orgazmus közelébe, és csak hetedszerre engedi el őt a masszőz. Így e technika segítségével a férfi megtanulhatja kontrollálni ejakulációját, hogy a jövőben olyan hosszú szeretkezésben legyen része partnerével, amilyet csak szeretne. Többek közt tehát a korai magömlés, vagy a bármilyen felnőtt életkorban előforduló átmeneti, lelki eredetű potenciazavar kezelésére is alkalmas a rendszeres, szakszerű lingam-masszázs.

A Tantra szerint az, aki hatszor meg tudja állni a magömlést, hatalmas erőkkel képes feltölteni a szexuális energiatárát.


» Jóni-masszázs

A "jóni" (vagy yoni) elnevezés szintén a szanszkrit nyelvből származik, a női nemi szervet jelöli, de magába foglalja a teljes női külső és belső nemi szerveket, a vulva külső részeitől kezdve a vagináig, méhig és petefészkekig.

Tudatosan vagy tudat alatt a legtöbb ember csodálattal áll a "nö misztériuma" előtt. A női szexualitás nagy része mélyen, a sötétben rejtőzve bújik meg, és éppen ez a titokzatosság az, ami a félelmek és spekulációk, ugyanakkor a fantáziák, remények és vágyak számára is nagy teret enged. Az a nő, aki felismerte és használni tudja a szexualitásában rejlő erőt, annak az életöröme átsugárzik a környezetében élőkre is. A jóni-masszázsnak sokféle célja lehet, de az egyik legfontosabb, hogy segít feloldani a gátlásokat, megismerni, elmondani és megélni a vágyaidat, valamint segít felmérni tested rejtett, akár számodra is még ismeretlen erogén zónáit, amelyek ismerete fontos a szexuális élet boldog átéléséhez. A fő cél azonban nem az orgazmus minél gyorsabb elérése, sőt nem is az orgazmus elérése egyáltalán, hanem a jóni masszírozásából fakadó örömérzet átélése, és az ebből felszabaduló energiák más területeken való hasznosítása. Ha azonban a jóni-masszázs orgazmushoz vezet, az általában kiterjedtebb és intenzívebb a megszokottnál.

yoni massage Budapest

Az ember energia, és az energia éltet minket. A test, a lélek és az érzelmek igy elválaszthatatlan egységet alkotnak, amit az endokrin rendszer, a központi idegrendszer és az immunrendszer fűz szoros kötelékbe. Az energia hiányát fájdalomként, kedvetlenségként, fásultságként éljük meg. Amikor a szexualitás révén intenziv érzések rohannak meg bennünket, akkor azok közvetlenül hatnak testünkre és szellemünkre.

A jóni-masszázs legjobban a tantrikus filozófia fényében vizsgálható, hiszen ez hidat emel a test és lélek, a szexualitás és a spiritualitás között. A tantra az érzékeket olyan képességé fejleszti, amellyel a szexuális energia minden részlete felfogható, és felhasználható az egészség, spirituális gyarapodás és szellemi fejlődés megőrzésének, illetve fokozásának értelmében. A jóni-masszázs gyarkorlati megvalósitására úgy kell tekinteni, mint egy komoly szellemi kihívásra. Amint belekóstolunk szexualitásunk titkaiba, a felhalmozódó energia új, addig ismeretlen tudatállapotokat nyit meg előttünk.

A jóni-masszázs során rengeteg szexuális energiát szabaditunk fel, amely aztán a tudat tágitására, a test és lélek élénkitésére, a nagyobb rugalmasság és kreativitás elérésére forditható. A jóni-masszázs a masszázsok fejedelme, hiszen a nő legintimebb testtájával foglalkozik: egyetlen más masszázs során sem fedik fel a nők ennyire a személyes és sérülékeny arcukat.

Csúszka masszázs

különleges élményt nyújtó, meztelen és olajjal bekent teljes testfelülettel végzett masszázs: az ölelés biztonsága, a melegség és szeretet áramlása... »

Bár a tantra masszázsra is jellemző a test testtel való kiterjedt érintkezése, az érzéki csúszkamasszázs vagy csúszkás masszázs egy viszonylag újkeletű erotikus masszázs. Ennél a masszázsfajtánál a masszőz teste folyamatosan és nagy felületen érintkezik a masszázs alanyának testével. Az ismétlődő föl-le csúszkálások és általában a szoros, forró fizikai érintkezés kedvezően hat a fiziológiai és pszichés állapotunkra. Kevesen tapasztalják meg, hogy a testünk egésze erogén zóna, a csúszka masszázs pedig a test egészére kiterjed, a test minden sejtjét izgalomba hozza.

Ezt a speciális olajos masszázst valóban az egész testemmel végzem, melyet előtte (illatmentes) masszázsolajjal teljesen bekenek (ebben szívesen igénybe veszem a segítséged is :-)), föl-le csúszkálva a testeden, hason fekvő helyzetedben, és szemből is!

A csúszkamasszázst tehát nyugodtan tekinthetjük a létező legerotikusabb masszázsnak. De azon kívül, hogy erotikusan rendkívül izgalmas, egy sor pozitív fiziológiai hatássa van:

» A csúszkamasszázs boldogabbá tesz

A testi érintkezés rendkívül pozitívan és tartósan befolyásolja jó közérzetünket. body-to-body massage Budapest A gyengéd testi érintés a bizalom és a közelség érzetét alapozza meg. Átélve úgy érezzük, szeretnek minket, törődnek velünk, amely biztonságérzetünk, végső soron boldogságérzetünk erősödését hozza magával. A test a testtel érintkezés pozitív hatása legegyértelműbben újszülötteknél figyelhető meg: ha az anya magához öleli, az újszülött pulzusa, vérnyomása, lélegzése és test- hőmérséklete stabilizálódik, megnyugszik, nem sír tovább. A szereteten, törődésen alapuló testi érintés iránti vágyunk nem csillapodik, ahogy múlnak az évek, azonban felnőtt korban sokan és gyakran szenvedünk ennek hiányától. Ilyen téren is azonnal érezhető pozitív hatást fejthet ki a csúszkamasszázs átélése.

» Finommá és simává teszi a bőrt

A finom masszázsolaj lehetővé teszi a test testen való könnyű csúszását, de egyidejűleg mély hidtatálást nyújt a bőrödnek, mely véd a bőr kiszáradásától, korai öregedésétől, és segít megőrizni feszességét. Bőrödön zuhanyzás után az olajból semmi nem marad, csak bőröd finomságát, feszességét és rugalmasságát viszed haza magaddal.

» Javítja a vérkeringést és az anyagcsere folyamatokat

A csúszkamasszázs az egész bőrfelületet stimulálja különböző erejű nyomással. Ez fizikailag serkenti a bőrben a vérkeringést, valamint serkentheti a nyirokrendszerben a nyirok folyadék áramlását, így segítve a bőrben az anyagcsere folyamatokat és a bőr megújulását.

» Csökkenti a stressz-szintet

Mint minden masszázs, a csúszkamasszázs is önmagában stresszcsökkentő hatású: egyidejűleg csökkenti a Kortizol nevű stresszhormont, és növeli az oxitocin, a "szeretethormon" színtjét. Ez a hormon szabadul fel akkor is, amikor orgazmust élünk át. A csúszkamasszázsra mindez fokozottan igaz, hiszen a testi stimulus a testfelület jelentős részén egyidejüleg hat.

Csúszkamasszázs programomat rövid svédmasszázs alapú átgyúró masszázzsal kezdem, amit a csúszkamasszázzsal nem tudnék megadni Neked, és mint minden erotikus masszázsom, ez a masszázsprogram is magában fogal egy (vagy több) szakszerű lingam / yoni masszázst.

body-to-body massage Budapest body-to-body massage Budapest body-to-body massage Budapest body-to-body massage Budapest body-to-body massage Budapest body-to-body massage Budapest

Párterápiás masszázs

erotikus masszázs párod számára a Te jelenlétedben, és számodra a párod jelenlétében, egy eddig ismeretlen csodálatos és szabad világot nyitva meg kettőtök között... »

A legtöbb pár nem képes kizárni a hétköznapok stresszét és feszültségeit a kapcsolatukból, mely lassan elfojtja a köztük lévő érzelmek által táplált, eleinte még hűen örzött tüzet. A párterápiás masszázs megoldást jelenthet, hogy ez a tűz újra felgyulladjon egymás iránt. De emellett azoknak a pároknak is ajánlott, akik őrzik rendületlenül ezt a lángolást egymás iránt, de tovább színesítenék, vinnék még magasabb szintre az érzékiséget a kapcsolatukban, akár csak azáltal, hogy különboző fogásokat és technikákat sajátítanak el, a partnerüknek nyújtott profi lingam / jóni masszázs megfigyelésével

A párterápiás masszázsban a masszázstípus ugyanúgy kiválasztható mindkettőtök számára (szeretetmasszázs, tantramasszázs, csúszkamasszázs), illetve a férfi partner számára a lingam masszázs kiegészítéseképpen prosztata masszázst is kérhető.

Általában a pár hölgy tagjával kezdem a párterápiás masszázst. A férfi eközben lehet csak passzív szemlélő, de akár részt is vehet velem a masszázsban, tetszése szerint. Ha a hölgy megengedi, a jóni masszázs során is segítségemre lehet párja, illetve a hölgy kérésére eszközös stimuláció is alkalmazható! Mindez természetesen a férfi számára is rendkívül izgalmas lehet, és előkészítheti őt a saját időszakának emeltebb szintű átéléséhez, mely során a hölgy szintén lehet passzív szemlélő vagy segítőm is.

A párterápiás masszázs művészetének lényege, hogy a pár mindkét tagja élvezi az együtt, egymás közvetlen látványában megélt élményt. Közben természetesen bármelyikőtök segíthet és részt vehet párja masszírozásában, megérintve egymást bármikor, és természetesen engem is bármikor megérinthettek a teljes idő alatt. Gyakaran felmerülő kérdés, hogy a párterápiás masszázs izgalmaival telítődve van-e lehetőség arra, hogy azon nyomban tovább is lépjetek, és a nagy tükrökkel és mécsesekkel körülvett félhomályban szeretkezzetek is egymással.. Természetesen ennek sincs akadálya, akár úgy, hogy magatokra hagylak Titeket, akár passzív jelenlétemben, akár simogatásaimmal, gyengéd érintéseimmel növelve közös élményeteket.

japanese massage Budapest

Természetesen a különböző elképzelések alapján többféle egyéb lehetőség közül lehet kiválasztani a megfelelő párterápiás masszázst:

» csak a pár hölgy tagjának nyújtok masszázst, miközben a férfi csak figyel vagy segít nekem

» az ellentéte, csak a férfinak nyújtok masszázst, miközben a hölgy csak figyel vagy segít nekem

Klasszikus masszázsok

Svéd masszázs

a nyugati világban legelterjedtebb, legismertebb masszázs, mely az általános közérzet javítását, a jobb vérkeringést, az izomzat és a lélek feszültségeinek enyhítését célozza... »

A svéd masszázs a masszázs Európában és a nyugati vilában legelterjedtebb fajtája, mely a hagyományos anatómiai és fiziológiai tudásunkra épít, semmint energiaáramlásokra és meridián pontokra. Ez az alapja a gyógymasszázsnak és a sportmasszázsnak, szegmentmasszázsnak is. body-to-body massage Budapest A masszázs ingerei közvetlenül, mechanikai úton, és közvetetten, az idegrendszeren keresztül hatnak szervezetünkre. Ily módon befolyásolható a belső szervek funkcionális működése, valamint a bőr, a kötő- és izomszövet állapota. Terápiás hatása alapján fontos szerepet játszik a megelőzésben, a gyógyításban és a rehabilitációban.

A svédmasszázs legelterjedtebb fogásai a gyúró, dörzsölő, simító és rezegtető mozdulatok. A masszőr először felszínes és mély simítások alkalmazásával ellazítja a testet, miközben egyenletesen eloszlatja a masszázsolajat a bőrön. A mélysimítások mindig a szív felé irányulnak, segítve a vérkeringést és a testnedvek áramlását. A simító mozdulatok után a gyúrás következik a lábon, karon, háton és a fartájékon.

A gyúrás ellazítja az izmokat, szétválasztja a merev izomrostokat, fokozza az izmok vérellátását, serkenti a vérkeringést. A rezegtető mozdulatok lazítanak és stimulálnak. Az izmok tonizálására az ütögetés különféle formái alkalmazhatók, melyek lehetnek erősek, enyhék, lassúak vagy gyorsak.

A dörzsölés két ujjal történik a test speciális pontjain, segítségével oldhatók a lerakódások, és az izomcsomók fellazulnak. A svédmasszázs kombinálható aromaterápiás illóolajokkal. Megfelelő masszázskrémek használatával a narancsbőr (cellulit) tüneteinek csökkentésére és a fogyókúra támogatására is alkalmas.

A svéd masszázst szabad bőrfelületen végzem, tehát fehérneműben vagy ruha nélkül fekszel, míg az éppen nem kezelt testfelület betakarható. Intenzívebb kezelés után előfordulhatnak utóhatások, (pl. bőrpír, izomláz, elszíneződött vizelet), ezek a szervezet öngyógyító erőinek aktivizálódását jelzik.

Japán (yumeiho) masszázs

kínai elemekre épülő japán masszázstechnika, izületstimuláló és energetikai elemeket tartalmazó teljestest masszázs, a testi szimmetria és harmonikus működés fenntartásáért, visszaállításáért... »

A test szimmetriájának felborulása a sacroiliacalis ízület eltolódására és ezáltal a test tömegközéppontjának eltolódására vezethető vissza, így a yumeiho masszázs - ami megelőzésként, de terápiaként is végezhető - elsősorban ennek az elváltozásnak a helyreállítására törekszik. Ugyanakkor a yumeiho masszázs nagy hangsúlyt helyez az izmok megfelelő ellazítására és az ízületek mozgásterjedelmének javítására, illetve helyreállítására is. japanese massage Budapest A Yumeiho masszázs során megtörténik a test teljes átgyúrása, így ellazítva az izmokat és kimozgatva az ízületeket. A különleges Yumeiho masszázs legérdekesebb része, amikor a masszőr teljes testsúlyával ránk nehezedik, és így gyakorlatilag saját testével masszíroz minket. A masszőr szakképzettsége mellett rátermettsége is fontos tényező, hiszen a pácienssel meg kell találnia a közös hangot, az összehangolt együttműködés különösen fontos a Yumeiho masszázs végzése során. A Yumeiho masszázs során nemcsak a masszőr dolgozik, a páciensnek is együtt kell működnie a masszázs időtartama alatt, hiszen gyakran pozíciót kell váltania, hogy a masszőr végre tudja hajtani a szükséges technikákat.

A Yumeiho alapfilozófiája szerint a lelki egyensúly felborulása a testi asszimetriában is megmutatkozik. Éppen ezért a Yumeiho célja, hogy feloldja a stresszes életmód miatt kialakuló energiablokkokat, valamint helyreállítsa testünk és lelkünk felborult egyensúlyát. A Yumeiho masszás mindenkinek ajánlott, aki maga mögött akarja tudni hát- és ízületi fájdalmait, aki a mindennapi kihívásoknak testileg és szellemileg frissen, lelkileg kiegyensúlyozottan akar nekivágni.

A Yumeiho masszázs fő célja, hogy az aszimmetrikus és emiatt diszharmonikus működésű testrészek szimmetriáját rendezze, vagyis az elcsúszásokat korrigálja, továbbá, hogy az akupunktúrás pontokon keresztül stimulálja a belső szervek öngyógyító folyamatait, oldja az izomgörcsöt és az energiablokkokat, serkentse a csí (életerő) áramlását, s ezzel visszaállítsa a testi folyamatok harmóniáját. Ezt a Yumeiho terápia elsősorban a szervezet öngyógyító erőinek aktiválásával éri el, mely eljut a patológiás állapot kiváltó okához. Ehhez mintegy száz különféle fogást alkalmaz a masszőr - s attól függően válogat belőle, hogy kinél mit kíván az aktuális helyzet. A többségük két fő csoportba rendezhető, vannak: ízületstimuláló és ízületi blokkokat oldó fogások és nyomó-gyúró jellegűek. japanese massage Budapest Míg az ízületstimuláció célja a blokkolt és elcsúszott ízületek helyzetének rendezése gyengéd lazító és nyújtó technikákkal, addig a nyomással kombinált gyúrás során a masszőr saját testsúlyát használja az adott részek "megdolgozásához". Ilyenkor az izmokat a csontos alaphoz nyomja - nem túl erősen -, majd alaposan átgyúrja, és gyengéd söprögető fogásokkal finoman átsimítja.

A kezelés hatása egyrészt megegyezik a svédmasszázs élettani hatásaival, tehát relaxáló, feszültségoldó, fájdalomcsökkentő, vérnyomás-kiegyenlítő, immunstimuláló, kiegyensúlyozó, frissítő és aktiváló. Másrészt viszont harmonizálja a vegetatív idegrendszer tevékenységét, s ezen keresztül hat a belső szervek működésére, továbbá az energiablokkok oldásával javítja a teljesítményt, jobb közérzetet nyújt és vitalizál.

Igen nagy a hangsúly a masszőr és páciense közötti energiakeringésen, ezért nagyon fontos a koncentrált munka, a megnyugtató légkör és a kölcsönös bizalom.

Gyógymasszázs

A gyógyászatban bizonyított masszázstechnika egészségünk és jó közérzetünk támogatására... »

Részben a svédmasszázs alapfogásait, azok bővített távolhatásainak fogásait alkalmazza a test gyógyítása érdekében. A masszázs során a vérkeringés és nyirokkeringés fokozódik, az izomzat teljesítőképessége növekszik. Megszűnnek a bőr alatti kötőszöveti rétegben lévő feszülések, letapadások, hegesedések, ezáltal javul a test fizikai terhelése, egyoldalú statikai rendellenességek korrigálhatók.

japanese massage Budapest A masszázs nem mindig pihentető vagy relaxáló, a páciens sokszor ülő helyzetben van. A gyógymasszázs része a szegment masszázs, mely során felhasználom a svéd masszázs alapfogásait és kiegészítem különböző speciális fogásokkal. A szegment masszázs lényege, hogy a belülről kifelé irányuló hatást masszázs által meg lehet fordítani, és a megfelelő bőr és izomterületre hatva befolyásolni lehet a zsigeri szervek állapotát. E masszázs célja a betegséget fenntartó hibás reflexkör megszakítása, és az elváltozott állapot normalizálása. A kezelést a belső szervhez kapcsolódó bőr illetve izom zónában, a reflexzónában végzem.

A gyógymasszázs símításai és gyúrásai mind külön is meghatározott gyógyhatással rendelkeznek hatásokat. A gyógymasszázs lerövidíti az izomláz kialakulása utáni helyreállási időt azáltal, hogy kiszórítja a szövetekből a tejsavat, húgysav és egyéb metabolikus melléktermékeket. Javítja a vérkeringést, de közben nem növeli a szív terhelését. japanese massage Budapest A gyógymasszázs számos olyan technikát alkalmaz, melyet a svéd masszázs is, de annál mélyebbre megy, mert az izomszövetek közti kötőszövet is célba veszi. Az erősebb nyomás miatt így a gyógymasszázs esetenként kényelmetlen, kellemetlen is lehet. Továbbá a láb, a kar és a váll mozgatása - kimozgatása - is a terápia része. De ez egy előnyös kényelmetlenség, mivel a gyógymasszázs technikája általában több toxint távolít el a szövetekből, mint más típusú masszázsterápia.

A masszázs megkezdése előtt beszélnünk kell az esetleges korábbi vagy jelenlegi sérüléseidről, betegségeidről. Gyógymasszázs nem végezhető akut tüdőgyulladás, heveny izületi és egyéb gyulladás, súlyos magasvérnyomás, rosszindulatú daganatos beteg vagy mélyvénás trombózis esetén.

Fontos: sajnos jelenleg gyógymasszázs nyújtására nincs lehetőségem (gyógymasszőri oklevéllel és a gyakorlattal rendelkezem, de a gyógymasszázs végzéséhez szükséges számos engedély beszerzése és meghosszabbítása jelenleg nem éri meg a kevés felmerülő igényt tekintve.)

Árak

60 perc
90 perc
120 perc

Bármelyik masszázstípus

Masszázsaimat teljesen meztelenül vagy szexi fehéneműben, combfixben nyújtom... »

18000 Ft 24000 Ft 30000 Ft

Az alábbiakban röviden összefoglalom a legfontosabb különbségeket a sima testmasszázs és az általam nyújtott erotikus masszázs között:

  » Masszázs előtt szükség lesz egy kellemes zuhanyra nálam, és utána is erősen ajánlott. Bármelyik esetében én is szívesen csatlakozom Hozzád, ha szeretnéd :-)
  A masszázs előtti zuhanyzásra elsősorban az intim testtájak alapos tísztítása miatt van szükség, így kérlek, ezekere fordíts különös figyelmet.

  » A masszázs során teljesen meztelen vagy. Természetesen szívesen letakarom egy törülközővel az éppen nem masszírozott testrészeidet, ha ezt kéred, de ez nagyban hátráltatja a feloldódásod és az érzéki összhang kialakulását, ezért nem ajánlott.
  Én magam is alap esetben teljesen meztelenül (bugyi nélkül) masszírozok, a tantrikus és a szeretet masszázst kérésedre szexi fehérneműben is szívesen végzem, de örömmel veszem azt is, ha elmomdod egyéni igényedet, hogy milyen öltözetben fogadjalak és masszírozzalak :-) A csúszka masszázst csak teljesen meztelenül tudom művelni.

  » A masszázsszoba 2 oldalára felszelelt nagy méretű tükörben végig tudod követni a masszázst és engem is :-)

  » A program teljes időtartama alatt nyugodtan hozzám lehet érni, simogatni, puszilgatni bárhol, de erre elsősorban már hátadon fekvő helyztetedben, a program második felében van lehetőség. A kölcsönösséget az erotikus masszázs nagyon fontos részének tartom, inkább doppingol és egyáltalán nem zavar az érintésed!

  » Minden masszázsom tartalmaz egy (vagy több) tantrikus lingam masszázst is, de szívesen szabom egyénire is a programot, örömmel teljesítek különleges kéréseket, kívánságokat is, így kérlek, nyugodtan mondd el őket.

Párterápiás masszázs

A párterápiás masszázs 90, 120 vagy 180 perces időtartamban választható.

24000 Ft 30000 Ft

Kiegészítő lehetőségek

Nuru masszázs

Különlegesen erotikus csúszkás masszázs valódi nuru géllel... »

+ 5000 Ft

Szubmisszív játékok

Az alá-fölé rendelt helyzet izgalma domináns férfiak számára... »

+ 5000 Ft

Az érzékiség terén számomra nagyon izgalmas átadni az irányítást, és az alárendelt szerepébe kerülni.. Ha szívesen kipróbálnál velem különféle lájt bdsm játékokat vagy szerepjátékokat, melyekben én, ellentétben egy dominával, az alárendelt és Te a domináns szerepét játszanád, jelentkezésedben kérd ezt a lehetőséget.

Szóva jöhet többek közt fenekelés, lájtosabb kötözés, de akár játékkorbács, szemkötő, vibrátor vagy anál plug-in használata, melyek természetesen mind rendelkezésre állnak nálam, a szerepjátékokhoz pedig diáklány vagy ápolónő dresszt is szívesen magamra húzok :-) A fenekelés kifejezetten a kedvenceim közé tartoik, mely akár kézzel, akár valamilyen eszköz használatával is lehetséges, és akár erősebb formában is.

Jelentkezésedben kérlek írd le, ha esetleg lennének egyéni elképzeléseid, ötleteid a szubmisszív játékunkkal kapcsoaltban, de a lenti képekkel szeretnék én is ötletekkel szolgálni..

Közös zuhanyzás vagy fürdőzés

Izgalmas ismerkedés és egymásra hangolódás... »

+ 0 Ft

Prosztata masszázs

A lingam masszázs hatásának felerősítésére... »

+ 0 Ft

A prosztatamasszázst hagyományos értelemben a krónikus prosztatagyulladás diagnosztikájában szokták alkalmazni, illetve a sűrű, bentragadt váladék megszüntetésére. Anonban a prosztatánál rengeteg ideg fut össze, köztük számos ideg a szexuális ingerekért felelős, mint erekció, ejakuláció és természetesen maga az orgazmus. A prosztata létezésének természetesen nem ez a fő célja: a dió nagyságú mirigy adja a sperma összetevőinek a jelentős részét, és a végbélnyílás és a herezacskó között található.

A prosztatamasszázs sokak számára tabu. Nem kevés bizalom kell ahhoz, hogy egy nőnek megengedje egy férfi, hogy a végbelébe nyúljon. Sok férfi azt gondolja, hogy ez kellemetlen érzés, hiszen az orvosnál is végzik, mások pedig lelkileg nem tudják elviselni a gondolatot. Csak kevesen tudják, milyen fantasztikus gyönyört rejt ez a szerv, amelynek izgatását már a Kámaszutra is megemlíti.

A prosztata masszírozása a férfi test titkos kapuját tárom fel. A férfi G-pont nagyban hasonlít a nőihez, hasonló érzést is ad, amilyet nőknek a női, csak annyi a különbség, hogy a férfiaknál a prosztatához kapcsolódik. A prosztatamasszázst erősen síkosított ujjal az ánuszon keresztül végzem. A prosztatára gyakorolt gyengéd nyomás vagy dörzsölgetés a legtöbb férfinak különleges gyönyörérzést okoz. Természetesen ilyenkor az élvezet kedvéért kicsi elkalandozhatnak az ujjak a gát körül is.

A legtöbb férfi nem is sejti, hogy milyen különleges, izgalmas lehetőség rejlik a prosztatamasszázsban, amig ki nem próbálja! De fontos: jelentős tapasztalat szükséges a kivitelezéséhez, különban könnyen okozhatunk fájdalmat vele, amely egy életre elveheti a férfi kedvét tőle!

Kölcsönös masszázs

Ha szeretnéd viszonozni is a kapott örömöket... »

+ 0 Ft

Lábfétis masszázs

Ha a női lábak szerelmese vagy... »

+ 0 Ft

Erotikus masszázs házhoz

Budapest
Vidék

Szívesen látogatlak meg otthonodban!

Örömmel nyújtom Neked erotikus masszázsomat a Te otthonodban, Budapest bármely részén, de megfelelően korai előzetes megbeszéléssel vidéken is.

3000 Ft Egyedi
decoration decoration decoration decoration decoration decoration